Beoordelingen van La Cubanita Enschede

Recente recensies van La Cubanita Enschede

4 sterren na 49 reviews

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed qua smaak , hoeveelheid en goed verpakt. Keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 29 euro besteld aan eten, alles warm besteld en 1 koud gerecht. Alles was koud, hoeveelheden zwaar onder de maat gezien de kosten. Kip met spek was zo droog doorgebakken dat het zolen waren, garnalen uit de diepvries of bedorven want daar hoefden we niet eens op te kauwen die vielen zo uit elkaar, champignons smaakten vreemd en overladen in vet dus hebben we laten staan, varkenshaas was taai en saus vreemd met wederom vieze champignons. Het enige dat te eten was was de manchego maar daar kan dan ook weinig aan mis gaan. Bezorging was iets meer dan een uur maar de bezorger was vriendelijk. Dus al met al een flinke tegenvaller voor véél geld!! Zeker niet wat we gewend zijn vergeleken met het restaurant!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel best vaak. Altijd lekker eten en de bezorging is top!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerlijk gezegd een beetje teleurstellend. Ik weet dat het in de zaak zelf echt beter is. We hadden vooral zin in de zoete aardappel friet en hadden daar 3 porties van. Maar ze waren compleet slap en klef. Verder was de meloen te hard van de meloen met ham. Maar de grootste dooddoener was dat we pas na ruim anderhalf uur het eten kregen en dat was wel heel erg jammer, want je hebt honger en je wilt eten. Één groot compliment is wel op z'n plaats, en daardoor ook toch de 3 sterren voor de kwaliteit; de spareribs waren echt suuper lekker en voor herhaling vatbaar. Maar bestellen ga ik hier echt niet meer doen want zo lang wil ik gewoon niet op m'n bestelling zitten wachten.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service, alles goed verpakt mbt warm houden en corona, heerlijk thuis gegeten.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was bijna alsof we in het restaurant zaten, heerlijk gegeten, goed warm gehouden, top!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker! Alleen jammer dat er geen aioli/tapenade bij het brood zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapas waren erg lekker. Tip: graag vermelden op de verschillende sausbakjes bij welk gerecht ze horen of wat het is. Was nu erg zoeken waar het bij hoorde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en lekkere hapjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes mbt bezorging. Eten was heerlijk. Enorme aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakjes met sausjes zonder sticker oid met naam van sausje. Hierdoor beetje zoektocht welke saus zit in welk bakje en bij welk gerecht hoort het sausje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima, ondanks de sneeuw op tijd geleverd. Vriendelijke bezorger

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er opzich goed uit. Was alleen koud.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker allemaal!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was heel snel te snel na het eten heb ik alles onder gespuugd carpashio smaakte niet zoals het hoorde te zijn was de eerste keer bij la cubanita maar niet meer wel leuk bedacht zo

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en meer dan voldoende, volgende keer weer bij jullie 😉👍

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, netjes verpakt en snelle, vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben van alles genoten behalve: de gehaktballetjes. Deze fabrieksdingen zijn jullie naam niet waard. Jammer, echt voor verbetering vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker, hebben heerlijk gegeten

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker als altijd

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Wel jammer dat ze niet bezorgen in ons postcode gebied.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en een zeer snelle levering.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Het eten was smaakvol. Leuk dat we verschillende tapas hebben uitgeprobeerd.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en de bestelling werd snel geleverd. Ik miste alleen het potje vijgenchutney.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd met een glimlach! Heerlijk thuis uit eten geweest!!!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was dik 20 min te vroeg, al is dat niet het ergste, de hapjes waren door elkaar geschut en de plastic bak was door de warme hapjes helemaal versmolten. Het was erg weinig en daarnaast waren ze onderdeel brood compleet vergeten. Moest ik zelf achteraan. Deze wel later gebracht, maar geen sorry of ter compensatie iets? Niet voor herhaling vatbaar helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden de tapas erg lekker; onze kinderen die er voor het eerst kennis mee maakten ook. Het enige minpuntje was, dat we niet wisten waar welke sausjes bij hoorden. Bij de zoete aardappelfriet hoort bijvoorbeeld een kerrie mayonaise, bij de aardappeltjes een pittige saus , bij de zeeduivelstukjes citroen mayonaise en bij de kaaskroketjes savora-mayonaise en dan hadden we nog de aioli. Misschien zouden jullie de naam erbij kunnen zetten of erop zetten waar het bij hoort? Groetjes, Sylvia

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Had besteld en zou om 21.00 uur bezorgd worden. Het was er al voor 20.30. Eten was minimaal voor het bedrag wat ik ervoor betaald had. Voor mij geen aanrader

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Er zat totaal geen smaak aan. Daar eten was altijd lekker maar dit viel echt vies tegen , jammer genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapa's waren lekker, zowel de warme als de koude. De keuzemogelijkheden zijn ruim voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ongeveer 3 kwartier later dan aangegeven, de smaak van het eten was super echter waren de gerechten die warm hadden moeten zijn niet heel erg warm. Als het eten warm was geweest was het super.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levertijd was erg lang, bijna 2 uur. De dingen die krokant moesten zijn zoals de frietjes en kroketjes waren slap, alle vleesgerechten waren wel erg lekker.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelde schaal waren de champignons en saus van de varkensvleesjes door de schaal verdeeld, waardoor de kaaskroketjes slap waren geworden. Overigens was het allemaal heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super, bedankt!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super geregeld, eten was warm en net zo lekker als je normaal gaat eten bij lacubanita..een top oplossing voor in deze tijd

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

40 minuten te laat, warme tapes besteld...alles was koud. De kippespies zonder spek...kurkdroog. Zeker geen aanrader. Erg jammer heb besteld om jullie een beetje voor te helpen in deze moeilijke tijd. Maar dan.hoop je er ook iets voor terug te krijgen. Op deze manier houden jullie geen klant over.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en snel

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, goede porties,alleen mag wat warmer de volgende keer 👍👍

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het eten heerlijk, en snel geleverd.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, Snel, en van alles wat. Heerlijke tapas dus, zeker vóór herhaling vatbaar!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten