Beoordelingen van La Cubanita Enschede

Recente recensies van La Cubanita Enschede

4 sterren na 25 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en een zeer snelle levering.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Het eten was smaakvol. Leuk dat we verschillende tapas hebben uitgeprobeerd.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en de bestelling werd snel geleverd. Ik miste alleen het potje vijgenchutney.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd met een glimlach! Heerlijk thuis uit eten geweest!!!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was dik 20 min te vroeg, al is dat niet het ergste, de hapjes waren door elkaar geschut en de plastic bak was door de warme hapjes helemaal versmolten. Het was erg weinig en daarnaast waren ze onderdeel brood compleet vergeten. Moest ik zelf achteraan. Deze wel later gebracht, maar geen sorry of ter compensatie iets? Niet voor herhaling vatbaar helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden de tapas erg lekker; onze kinderen die er voor het eerst kennis mee maakten ook. Het enige minpuntje was, dat we niet wisten waar welke sausjes bij hoorden. Bij de zoete aardappelfriet hoort bijvoorbeeld een kerrie mayonaise, bij de aardappeltjes een pittige saus , bij de zeeduivelstukjes citroen mayonaise en bij de kaaskroketjes savora-mayonaise en dan hadden we nog de aioli. Misschien zouden jullie de naam erbij kunnen zetten of erop zetten waar het bij hoort? Groetjes, Sylvia

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Had besteld en zou om 21.00 uur bezorgd worden. Het was er al voor 20.30. Eten was minimaal voor het bedrag wat ik ervoor betaald had. Voor mij geen aanrader

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Er zat totaal geen smaak aan. Daar eten was altijd lekker maar dit viel echt vies tegen , jammer genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapa's waren lekker, zowel de warme als de koude. De keuzemogelijkheden zijn ruim voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ongeveer 3 kwartier later dan aangegeven, de smaak van het eten was super echter waren de gerechten die warm hadden moeten zijn niet heel erg warm. Als het eten warm was geweest was het super.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levertijd was erg lang, bijna 2 uur. De dingen die krokant moesten zijn zoals de frietjes en kroketjes waren slap, alle vleesgerechten waren wel erg lekker.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelde schaal waren de champignons en saus van de varkensvleesjes door de schaal verdeeld, waardoor de kaaskroketjes slap waren geworden. Overigens was het allemaal heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super, bedankt!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super geregeld, eten was warm en net zo lekker als je normaal gaat eten bij lacubanita..een top oplossing voor in deze tijd

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

40 minuten te laat, warme tapes besteld...alles was koud. De kippespies zonder spek...kurkdroog. Zeker geen aanrader. Erg jammer heb besteld om jullie een beetje voor te helpen in deze moeilijke tijd. Maar dan.hoop je er ook iets voor terug te krijgen. Op deze manier houden jullie geen klant over.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en snel

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, goede porties,alleen mag wat warmer de volgende keer 👍👍

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het eten heerlijk, en snel geleverd.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, Snel, en van alles wat. Heerlijke tapas dus, zeker vóór herhaling vatbaar!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten